Armanda Gjeta Testimony

Armanda Gjeta Testimony

Ky trajnim i hapi rrugën një drejtimi të ri profesional dhe shpirtëror në jetën time, atë të qenit një Trajnere Meditimi Mindfulness. Përdorimi në praktikë i skripteve dhe teknikave të mësuara, ka dhënë rezultate të mrekullueshme tek klientët e mi. Armanda Gjeta,...
Arbër Kodra Testimony

Arbër Kodra Testimony

Hipnoterapia është një metodë e sigurtë dhe shpërblyese në tejkalimin e problemeve që një individ mund të ketë. Seancat e ndjekura me Fleurën dhanë rezultate mbresëlënëse. Hipnoterapinë do t’ja rekomandoja të gjithëve. Është më e lehtë nga sa mund ta imagjinoni dhe...
Armando Testimony

Armando Testimony

Coaching me Fleurën u bë i vlefshëm për mua në shumë dimensione. Ajo më ndihmoi t’i jepja përparësi asaj çfarë është e rëndësishme në jetën time personale dhe profesionale. Fleura është një dëgjuese jashtëzakonisht e shkëlqyeshme dhe aftësia e saj për të bërë jo vetëm...
K.S Testimony

K.S Testimony

Eksperienca ime me Fleurën ka qenë shumë frytdhënëse. Fleura i trajton sesionet tona me respekt, kujdes dhe vlerë. Ajo krijon një mjedis jo-gjykues dhe ndihmon që t’i jepet kuptim asaj që mund të duket e rrëmujshme apo kaotike. Në këtë sens puna me Fleurën ka qenë...
Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0