life coach

 

Coaching për biznese

COACHING PËR GRUPE & BIZNESE

DREJT MAJAVE TË SUKSESIT

title brush
Në një botë ku zhvillimi po ndodh me ritme kaq të shpejta, suksesi i biznesit tuaj varet thelbësisht nga fuqia kolektive e grupit tuaj të punës. Por shpesh, edhe grupet më të talentuara përballen me sfida si boshllëqe në komunikim, mungesë motivimi apo pengesa në lidership.

Programet tona të Coaching për grupe/ biznese jo vetëm që adresojnë problematikat paraprake, por gjithashtu mundësojnë rritjen, nxitjen e punës në grup dhe kultivimin e aftësive të lidershipit për ta çuar biznesin në nivel optimal.

KE PYETJE? NA KONTAKTO NË NUMRIN TONË TË TELEFONIT +355 69 219 9836 OSE NA SHKRUAJ NË EMAIL innerlifeal@gmail.com

Executive coaching

title brush

përmirësohu, fuqizohu & inspiro!

executive coaching

Lider lind apo bëhesh?
Mbase kjo pyetje është bërë temë diskutimi shumë herë mes kolegësh.
Po ndaj dhe unë pak nga qasja ime…
Lider lind… Dhe bëhesh…

Me siguri ke shumë cilësi e aftësi të lindura e të zhvilluara që të kanë sjellë sukses. E megjithatë lidershipi është kaq i gjerë. Dhe njerëzit janë kaq të ndryshëm.

Paketa ime e Coaching për liderë, CEO, menaxherë a drejtues, përfshin një sërë aftësish të buta që mund të ndryshojnë tërësisht qasjen tënde në punë!

KE PYETJE? KLIKO KËTU OSE NA SHKRUAJ NË EMAIL innerlifeal@gmail.com

Team coaching

title brush

Të pathyeshëm si diamanti!

team coaching
E di pse diamanti konsiderohet materiali më i fortë i natyrës?
Sepse lidhjet ndërmjet atomeve tek diamanti janë aq të forta e aq të ngushta sa nuk lënë vend për boshllëqe.

Me paketat tona të Team Coaching, skuadra juaj do të ketë strukturë të pathyeshme si diamanti, duke siguruar reziliencë të rritur, aftësi për të punuar nën presion, motivim të brendshëm e shumë më shumë.

KE PYETJE? KLIKO KËTU OSE NA SHKRUAJ NË EMAIL innerlifeal@gmail.com
coach-biznesi
coach-biznesi
coach-biznesi
coach-biznesi
coach-biznesi
coach-biznesi
logo-middle-icon
Plotëso formularin me të dhënat e tua, zgjidh paketën dhe ne do të të kontaktojmë për të lënë një takim.

© Copyright 2024

All rights reserved. Made by Andi Allushi

Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0