trajnime

 

programet e trajnimeve

trajnim profesional

 

Mindfulness

text-decoration-brown

Ke dëgjuar për benefitet e Mindfulness dhe do t’i shpërndash ato tek të tjerët profesionalisht?

Programi “Trajner i Mindfulness” bashkon bazën më të mirë teorike, një numër të gjerë skriptesh që ju i merrni me vete si dhe trajneren Fleura Shkëmbi, me të gjithë ekspertizën e saj.

trajnime mindfulness

trajnim profesional

 

Life Coach

text-decoration-brown
Life Coach është cilësuar si profesioni i së ardhmes.

Nëpërmjet kursit tonë të Life Coach, ti përfiton aftësi trajnuese, mjete dhe perspektiva që të garantojnë punë të suksesshme me klientët e tu, ndërkohë që rritesh dhe lartësohesh ti vetë.

Trajnimi Life Coach
shining star icon

Unë jam FLEURA SHKËMBI

title brush blue

Formimi im akademik fillon me një diplomë në Psikologji Klinike dhe Edukim. Më vonë ndoqa studimet për Hipnozën Klinike në London College of Clinical Hypnosis. Si Life Coach jam certifikuar në Hollandë, ku ndoqa një program të thelluar me në fokus NLP.

Gjatë gjithë karrierës sime, jam përkushtuar për të ndihmuar një numër të madh individësh të shpalosin potencialin e tyre të plotë, duke i udhëhequr drejt rritjes personale dhe profesionale.

Trajnimet profesionale dhe joprofesionale zënë një vend të rëndësishëm në praktikën time profesionale, si një mundësi për të dhënë nga vetja dije të përmbledhura e të vlefshme, në pak kohë. Në një botë që ecën kaq shpejt, koha e të gjithëve është e çmuar, po aq sa edhe pasurimi me aftësi e njohuri të reja.

trajnim

Your best you

Një trajnim i fokusuar plotësisht tek fëmijët tuaj.

Ky program ka si qëllim të frymëzojë fëmijët që të kenë më shumë vetëbesim, të menaxhojnë emocionet, të jenë më efektivë në jetën e tyre personale dhe ndërpersonale, si dhe të orientohen për karrierën.

trajnimi your best you

trajnim

Amor Sui

Një set me 6 trajnime për të arritur versionin më të mirë të vetes, pa ndryshuar asgjë tek ajo.

Ky set bën bashkë 6 trajnime të ndryshme me një të përbashkët: investimin tek vetja. Amor Sui është një set trajnimesh që jo vetëm e rekomandojmë, por duhet thënë që Amor Sui përmbush nevoja.

trajnimi amor sui
thonjza bulky

Momenti për investimin tek vetja është gjithmonë tani. Kurrë nuk është herët dhe kurrsesi nuk mund të jetë vonë.

Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0