life coach

 

Coaching individual

Coaching individual

jetëso potencialin tënd!

title brush light green

Në sesionet individuale të Coaching fokusi është plotësisht tek ty. Përmes komunikimeve tona, vendosjes së qëllimeve dhe zhvillimit të strategjive të përshtatura posaçërisht dhe vetëm për ty. Ne punojmë së bashku për të identifikuar pikat e tua të forta, për të gjetur zgjidhje për pengesat dhe për të krijuar një hartë drejt vizionit tënd të suksesit.

Nëse po kërkon qartësi dhe orientim për rrugëtimin tënd në karrierë, marrëdhënie apo zhvillim personal, unë jam këtu me formimin tim profesional në Coaching, NLP dhe Hipnozë për të qenë pranë teje në çdo hap drejt synimeve të tua.

Seancat e Coaching zgjasin 50 min dhe realizohen 1 herë në javë.
Një seancë kushton 125€.

KE PYETJE? NA KONTAKTO NË NUMRIN TONË TË TELEFONIT +355 69 219 9836 OSE NA SHKRUAJ NË EMAIL innerlifeal@gmail.com

Paketa: SKANIMI

title brush light green

zbulo thesaret që fsheh vetja!

paketa skanimi

Që të sjellim në jetë potenciale, duhet që fillimisht t’i zbulojmë ato! Nëpërmjet Skanimit, ne zhvillojmë një sërë vlerësimesh që do të kenë vetëm 1 fokus; Identifikimin e thesareve që mbart ti!

Bashkë ne do të shqyrtojmë pikat e tua të forta, zonat për përmirësim, personalitetin, vlerat, inteligjencat e me rradhë, deri kur të arrijmë një të kuptuar të plotë për synimet dhe hapat që duhen ndjekur për të ardhmen që ti dëshiron.

Skanimi përfshin:
• 2 seanca Coaching
• Vlerësimin nëpërmjet instrumenteve psikometrike të standartizuara

TË GJITHA, PËR VETËM 150€ NGA 250€.

KE PYETJE? KLIKO KËTU OSE NA SHKRUAJ NË EMAIL innerlifeal@gmail.com

Paketa: Një hap larg

title brush light green

ti e di ku do të arrish; Më lejo të ta lehtësoj rrugën!

paketa nje hap larg

Kjo paketë është për ty nëse tashmë e ke vendosur se ku dhe çfarë do të arrish.

Mbase të nevojitet një guru që do të të mbajë të motivuar përgjatë procesit, mbase të nevojiten disa teknika apo strategji. Cilido të jetë rasti jot, unë jam këtu për ty.

Paketa “Një hap larg”, përfshin:
• Paketën Skanimi, me 2 seanca
• Coaching të thelluar, në 5 seanca

7 SEANCA COACHING, TI I PËRFITON ME ÇMIM PAKETË 625€ NGA 875€.

KE PYETJE? KLIKO KËTU OSE NA SHKRUAJ NË EMAIL innerlifeal@gmail.com

Paketa: Vetë-përmbushja

title brush light green

Busulla drejton nga ty!

paketa vete permbushja

Imagjino një të ardhme ku mëngjeset e tua janë të mbushura plot emocion dhe dëshirë për të punuar drejt qëllimeve; një të ardhme ku ti zotëron një plan shumë të qartë veprimi në përputhje me veten.

Si Coach, kjo e ardhme është synimi im për ty. Unë dua që rrugëtimi jot në jetë të udhëhiqet së brendshmi, që ti të mund t’i japësh botës atë që vetëm ti e ke!

Paketa Vetë-përmbushja, përfshin:
• Paketën Skanimi, me 2 seanca
• Coaching të thelluar, në 10 seanca

12 SEANCA COACHING TI I PËRFITON ME ÇMIM PAKETE 1200€ NGA 1500€.

KE PYETJE? KLIKO KËTU OSE NA SHKRUAJ NË EMAIL innerlifeal@gmail.com

test

BIG 5

Zbulo ngjyrat e personalitetit tënd me testin e standartizuar për Shqipërinë, Big 5.

Identifiko cilësitë unike që të dallojnë ty nga të tjerët dhe merr këshilla të personalizuara për ty!

test big 5

test

IE

E dije që Koeficienti i Inteligjencës (IQ) ka vetëm 20% ndikim në suksesin tënd?

60% e suksesit profesional dhe personal varet nga niveli dhe cilësitë e Inteligjencës Emocionale (IE).

Zbulo sot nivelin tënd të IE dhe përfito këshilla të personalizuara për ty!

Inteligjenca Emocionale
thonjeze te verdha

Seancat e Coaching konceptualizohen në mënyrë të atillë që të jenë në përputhje me nevojat dhe qëllimet e tua unike. Rrugëtimi drejt rritjes dhe suksesit është një përvojë plotësisht e veçantë për çdo individ. Si rrjedhojë, qëndron e hapur mundësia për të krijuar paketa posaçërisht për ty, në mënyrë që edhe ti të përfitosh nga ofertat.

Kontakto në format tona të kontaktit për më shumë informacion rreth programeve të personalizuara.

logo-middle-icon
Plotëso formularin me të dhënat e tua, zgjidh paketën dhe ne do të të kontaktojmë për të lënë një takim.

© Copyright 2024

All rights reserved. Made by Andi Allushi

Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0