shop

 

teste TË STANDARDIZUARA

TESTE TË STANDARDIZUARA

NJERI, NJIH VETVETEN!

brush

Që nga Sokrati në Greqinë e Lashtë e deri më sot ku zhvillimi i shkencës nuk ka nevojë të përshkruhet, dijetarët e studiuesit bien dakort që njohja e vetvetes është hapi i parë drejt mirëqenies dhe zhvillimit.

Fleura, si psikologe klinike, së bashku me Prof. Asoc. Dr. Nazmi Xhomarën, si një kërkues shkencor me shumë vite përvojë, kanë marrë nismën për të sjellë për popullatën shqiptare sa më shumë teste të standartizuara. Që do të thotë, tashmë ti ke mundësinë të kuptosh më shumë për veten në pak minuta, shumë thjeshtë, nëpërmjet instrumenteve të përshtatur në shqip, për Shqipërinë.

Plotëso testin dhe merr një raport të detajuar të përgatitur me shumë kujdes nga profesionistë. Njih vetveten dhe fillo të ndërmarrësh hapat e duhur në përputhje me veten.

Kujto! Busulla drejton nga ty!

test

BIG 5

Zbulo ngjyrat e personalitetit tënd me testin e standartizuar për Shqipërinë, Big 5.

Identifiko cilësitë unike që të dallojnë ty nga të tjerët dhe merr këshilla të personalizuara për ty!

test big 5

test

IE

E dije që Koeficienti i Inteligjencës (IQ) ka vetëm 20% ndikim në suksesin tënd?

60% e suksesit profesional dhe personal varet nga niveli dhe cilësitë e Inteligjencës Emocionale (IE).

Zbulo sot nivelin tënd të IE dhe përfito këshilla të personalizuara për ty!

Inteligjenca Emocionale
Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0