shop

Libra

libri qetesi brenda kaosit

QETËSI BRENDA KAOSIT

Qetësi brenda kaosit është një përmbledhje e njohurive teorike dhe praktike që i nevojiten kujtdo që e ka ndjerë peshën e ankthit, stresit apo panikut.

Një libër me teknika dhe strategji që sfidat e jetës të na gjejnë të përgatitur.

libri life coach

LIFE COACH BOOK

Ky libër u shërben të gjithë atyre që duan ta përqafojnë Life Coach-in si karrierë, por jo vetëm. Duke nisur nga vendosja e qëllimeve dhe çlirimi nga besimet kufizuese, deri te rritja reziliencës dhe kultivimi i dhembshurisë, çdo kapitull është krijuar t’ju nxisë të krijoni ndryshime pozitive në jetën tuaj.
LIBRI MINDFULNESS NJE GUIDE PER TU TAKUAR ME VETEN

MINDFULNESS; NJË GUIDË PËR T’U TAKUAR ME VETEN

Këtu do të gjeni informacione të hollësishme mbi bazën teorike dhe shkencore të Mindfulness, si edhe aplikimin praktik të skripteve që do t’ju vijnë në ndihmë për të kultivuar artin e të qenit prezent.
Nëse je një trajner i Mindfulness apo një individ që vetë-praktikon, kjo guidë me rreth 40 skripte, është për ty!
libri mindfullness

MINDFULNESS; An alternative Perspective for the Management of Anxiety Symptoms

Ky libër ofron një vlerësim gjithëpërfshirës rreth gjendjeve të ndryshuara të ndërgjegjes. Një analizë e thellë e hipnozës, eksperiencës afër vdekjes, medititmit, statusit të tyre shkencor si gjendje të transit. Nëpërmjet rezultateve të një studimi emipirik u vlerësuan përfitimet e meditimit dhe teknikave të relaksimit në trajtimin e çrregullimeve të ankthit dhe në përmirësimin e mirëqenies.
Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0