retreat

TEAM BUILDING

MIRËSEVJEN!

Title Brush Light Brown

Ne jemi këtu me Retreat-et tona për të mundësuar përmbushjen e nevojave tuaja.

Team building Retreat është retreat-i perfekt për grupin tuaj të punës. Ky retreat është konceptualizuar specifikisht për grupe që punojnë së bashku, kompani apo organizata. Së bashku, nëpërmjet aktiviteteve dhe kohës që shpenzojmë me njëri-tjetrin ne zhvillojmë disa nga cilësitë thelbësore që i nevojiten një skuadre të mirëfilltë.

Bashkohu me ne në Retreat-in e radhës, nëse:

  • Dëshiron të rrisësh bashkëpunimin dhe koordinimin në grupin tënd të punës.
  • Ke nevojë për një pushim të shkurtër për të rimarrë të gjitha energjitë e humbura.
  • Kërkon një përvojë unike në një mjedis natyror për të forcuar marrëdhëniet dhe ekuilibrin në ekipin tënd të punës.

Suksesi vjen më lehtë me një skuadër të bashkuar!

Fleura Team Building

çfarë ofrojmë?

Title Brush Light Brown
 • Aktivitete të projektuara për të forcuar bashkëpunimin dhe komunikimin në grup.
 • Akomodimin për një Retreat të paqtë dhe energjik në të njëjtën kohë.
 • Trajnim për forcimin e skuadrës.
 • Lojëra argëtuese
 • Teste psikometrike që masin nivelin e asertivitetit, stilin e komunikimit, personalitetin, motivuesit, etj.

Stafi i qendrës sonë, tashmë prej vitesh është i specializuar në organizimin e retreat-eve dhe aktiviteteve të tjera me fokus mirëqenien psikologjike e shpirtërore.
Ne mundësojmë akomodimin, ushqimin, trajnerët dhe organizimin e aktiviteteve, ndërsa juve u mbetet transporti dhe të merrni me vete energjinë tuaj të mirë.

çfarë përfiton ti?

NË PËRFUNDIMIN E KËTIJ RETREAT-I, TI:

 • Do të kesh rikuperuar energjitë e tua për t’u rikthyer në punë dhe në jetë me fuqi të reja.
 • Do të njohësh ekipin tënd në detaje që mund të të surprizojnë.
 • Do të bashkëpunosh më lehtë me ekipin.
 • Do jesh më produktiv/e.
 • Do njohësh pikat e tua të forta dhe çfarë veçorish të bëjnë ty të domosdoshme për skuadrën.
 • Do jesh më asertiv/e në mënyrën se si komunikon nevojat e tua.
 • Do jesh më në kontakt me veten.
 • Do të jesh më e motivuar të rritesh personalisht/profesionalisht.
 • Do largohesh me ndjesinë e mirë të një pushimi të shkurtër, që jo vetëm ishte relaksues por edhe shumë i dobishëm për vijimësinë.
Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0