teste

testi i inteligjencës emocionale

ZBULO SA INTELIGJENT JE EMOCIONALISHT

Besoj që dhe ti njeh dikë që ruan qetësinë edhe në situata që duken të pamundura; dikë që i merr vendimet duke i gjykuar mirë pavarësisht situatës stresuese. Ose mbase njeh dikë që di të lexojë emocionet e të tjerëve vetëm duke i parë, ose që di gjithmonë çfarë të thotë për ta bërë dikë të ndihet më mirë.

Këto janë tipare të njerëzve me inteligjencë të lartë emocionale. Lajmi i mirë është që inteligjenca emocionale mund të rritet nëpërmjet disa

Zbulo sot nivelin tënd të inteligjencës emocionale dhe përfito këshilla të personalizuara se si mund ta rrisësh atë.

Çfarë është Inteligjenca Emocionale (IE)?

Yellow Brush

Inteligjenca Emocionale (IE) është aftësia për të njohur, kuptuar, menaxhuar dhe përdorur emocionet në mënyrë efektive, duke qenë gjithashtu në gjendje të kuptosh dhe të ndikosh në emocionet e të tjerëve. Është një aftësi kritike për të ndërtuar marrëdhënie të forta, për të marrë vendime të shëndosha dhe për të udhëhequr një jetë përmbushëse.

Inteligjenca emocionale përfshin një rang të gjerë aftësish si: vetëdijësimi, vetë-menaxhimi, vetëdija sociale, menaxhimi i marrëdhënieve dhe vetë-motivimi.

big 5 test

Nëpërmjet IE, ti:

  • Njeh pikat e tua të forta emocionalisht.
  • Kupton çfarë mund të përmirësosh.
  • Kupton më mirë qasjen tënde ndaj marrëdhënieve.
  • Përmirëson marrëdhëniet duke i kuptuar dhe duke menaxhuar më mirë emocionet e të tjerëve.
  • Përfiton teknika të menaxhimit të stresit.
  • Zhvillon aftësi për të komunikuar më mirë.
  • Kupton pse ke vështirësi në zona të caktuara dhe çfarë mund të bësh për të arritur rezultate më të mira.
  • Rrit nivelin e përgjithshëm të inteligjencës emocionale.
  • Shijo një jetë më të mirë me marrëdhënie më të shëndosha, me veten dhe me të tjerët.
fleura ie

Fleura Shkëmbi

nazmi xhomara big 5 test

Nazmi Xhomara

Testi i Inteligjencës Emocionale është i standartizuar për popullatën shqiptare nga Prof. Asoc. Nazmi Xhomara dhe Dr. Fleura Shkëmbi. Në këtë mënyrë, ti merr informacione të rëndësishme dhe të vlefshme testuar për kulturën dhe kontekstin tonë.
Big Five është plotësisht i bazuar në kërkime shkencore, merr vetëm disa minuta kohë për t’u plotësuar dhe në këmbim ti merr një raport të detajuar për të gjitha specifikat në lidhje me inteligjencësn tënde emocionale si dhe këshilla të personalizuara për ty.

Plotëso testin e Inteligjencës Emocionale tani!

Rezultatet e tua janë plotësisht konfidenciale dhe nuk ka përgjigje të sakta apo të gabuara. Shfrytëzo mundësinë për të mësuar më shumë për veten dhe përdore këtë njohuri për të dhënë më të mirën tënde në të gjitha fushat e jetës.

Shënim: *Ky test është vetëm për njohuri personale dhe nuk duhet të përdoret për marrjen e vendimeve klinike ose diagnostikuese.

si funksionon?

Yellow Brush
step 1
Përgatitu të jesh në një vend të qetë ku mund të fokusohesh dhe të qëndrosh me veten.
step 2

Bli dhe plotëso testin, duke iu përgjigjur 50 pyetjeve mbi veten tënde.

step 3

Merr rezultatet e tua në një raport të detajuar që ne e dërgojmë në postën tënde elektronike.

si funksionon?

Mëso ku ndryshon inteligjenca emocionale (IE) nga koeficienti i inteligjencës (IQ) dhe pse IE është kaq e rëndësishme sot? Zbulo pse kompanitë e mëdha masin nivelin e inteligjencës emocionale përpara se të punësojnë dikë.

Një fakt i shpejtë: Vetëm 20% e suksesit tënd varet nga niveli i IQ. 60 % e tij i atribuohet plotësisht inteligjencës emocionale.

ie si funksionon
thonjza

Nëse aftësitë e tua emocionale nuk janë të menaxhueshme, nëse nuk ke vetëdijësim, nëse nuk je i aftë të përballosh emocionet shqetësuese, nëse nuk mund të kesh empati dhe marrëdhënie efektive, atëherë pavarësisht se sa i zgjuar je, nuk ke për të shkuar shumë larg.

– Daniel Goleman

Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0