Jetmira Gjeta Testimony

Jetmira Gjeta Testimony

Rrugët e jetës shpesh na çojnë në drejtime që nuk i kishim menduar ose imagjinuar. I tillë ishte dhe Mindfulness për mua, një përjetim magjik. Mësova shumë dhe u bëra e vetëdijshme për çdo gjë që më rrethon. Jetmira Gjeta, Ekonomiste
Jada Caja Testimony

Jada Caja Testimony

Eksperienca në Mindfulness, në vetëvete është një proces. Së pari është një proces njohës për veten, së dyti unë do e quaja një proces dashuronjës. Mindfulness të ndihmon të jetosh në të tashmen, të ndihmon të mos harrosh veten në këtë jetë dhe botë të rrëmujshme....
Drita Kolnderu Testimony

Drita Kolnderu Testimony

Trajnimi Mindfulness më ka ndihmuar për të zbuluar fuqinë e vetëdijes dhe të dhembshurisë për veten,të integroj qëllimin, vëmendjen dhe qëndrimin, për të kultivuar paqe, kreativitet dhe shëndet më të mirë në jetën e përditshme. Nuk është kurrë vonë për të transformuar...
Armanda Gjeta Testimony

Armanda Gjeta Testimony

Ky trajnim i hapi rrugën një drejtimi të ri profesional dhe shpirtëror në jetën time, atë të qenit një Trajnere Meditimi Mindfulness. Përdorimi në praktikë i skripteve dhe teknikave të mësuara, ka dhënë rezultate të mrekullueshme tek klientët e mi. Armanda Gjeta,...
Amina Ismaili Testimony

Amina Ismaili Testimony

Mindfulness erdhi suprizë në jetën time, shumë e lumtur për të gjithë eksperiencën e kaluar. Tanimë përveç profesionit si biologe, ushtroj edhe atë të trajneres së meditimit. Me Mindfulness mësova të jetoj dhe vlerësoj çdo moment. Amina Ismaili,...
Ela Reçi Testimony

Ela Reçi Testimony

Të jesh Mindful dhe t’ua përçosh edhe të tjerëve këtë mençuri është një dhuratë dhe Fleura ka lindur me të. E falenderoj për të gjitha teknikat që kam mësuar, së pari për veten time dhe më pas aftësimin tim si trajnere për të tjerët. Ela Reçi-...
Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0