Mindfulness erdhi suprizë në jetën time, shumë e lumtur për të gjithë eksperiencën e kaluar. Tanimë përveç profesionit si biologe, ushtroj edhe atë të trajneres së meditimit. Me Mindfulness mësova të jetoj dhe vlerësoj çdo moment.

Amina Ismaili, Biologe
Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0