Të jesh Mindful dhe t’ua përçosh edhe të tjerëve këtë mençuri është një dhuratë dhe Fleura ka lindur me të. E falenderoj për të gjitha teknikat që kam mësuar, së pari për veten time dhe më pas aftësimin tim si trajnere për të tjerët.

Ela Reçi- Ekonomiste
Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0