Ky trajnim i hapi rrugën një drejtimi të ri profesional dhe shpirtëror në jetën time, atë të qenit një Trajnere Meditimi Mindfulness. Përdorimi në praktikë i skripteve dhe teknikave të mësuara, ka dhënë rezultate të mrekullueshme tek klientët e mi.

Armanda Gjeta, Trajnere Meditimi Mindfulness
Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0