Trajnimi Mindfulness më ka ndihmuar për të zbuluar fuqinë e vetëdijes dhe të dhembshurisë për veten,të integroj qëllimin, vëmendjen dhe qëndrimin, për të kultivuar paqe, kreativitet dhe shëndet më të mirë në jetën e përditshme. Nuk është kurrë vonë për të transformuar dhe përmirësuar jetën tënde.

Drita Kolnderu, Mësuese
Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0