Rrugët e jetës shpesh na çojnë në drejtime që nuk i kishim menduar ose imagjinuar. I tillë ishte dhe Mindfulness për mua, një përjetim magjik. Mësova shumë dhe u bëra e vetëdijshme për çdo gjë që më rrethon.

Jetmira Gjeta, Ekonomiste
Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0