Unë sot padiskutim jam versioni më i mirë i vetes dhe jam e orientuar të këshilloj klientët e mi drejt suksesit në arritjen e qëllimeve të tyre. Është një nga eksperiencat më të bukura të rrugëtimit tim. Faleminderit nga zemra Dr. Fleurës dhe stafit Inner life për përkushtimin, mënyrën e organizimit dhe prezantimit të teknikave të trajnimit Life Coach.

Liljana Mamadhaj, Life Coach
Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0