Coaching me Fleurën u bë i vlefshëm për mua në shumë dimensione. Ajo më ndihmoi t’i jepja përparësi asaj çfarë është e rëndësishme në jetën time personale dhe profesionale. Fleura është një dëgjuese jashtëzakonisht e shkëlqyeshme dhe aftësia e saj për të bërë jo vetëm pyetje, por për të bërë pyetjet e duhura më ndihmoi të njoh pikat e mia të forta dhe si të trajtoj dobësitë e mia. Mund të them me sinqeritet se Fleura është një person unik, e cila di si të nxjerrë në pah gjithçka të mirë që je në gjendje të bësh.

Armando, CEO
Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0