Armando Testimony

Armando Testimony

Coaching me Fleurën u bë i vlefshëm për mua në shumë dimensione. Ajo më ndihmoi t’i jepja përparësi asaj çfarë është e rëndësishme në jetën time personale dhe profesionale. Fleura është një dëgjuese jashtëzakonisht e shkëlqyeshme dhe aftësia e saj për të bërë jo vetëm...
Rudina Testimony

Rudina Testimony

Fleura Shkëmbi është Life Coach-i më kompetent dhe më efektiv në Shqipëri. Që në seancën e parë pati një ndikim të thellë tek unë. Ajo më frymëzoi dhe më inkurajoi për të marr hapat e duhur në zhvillimin e biznesit tim dhe nxorri në pah tek unë ato cilësi që nuk e...
Vilsabeg Testimony

Vilsabeg Testimony

Çfarë më bëri më shumë përshtypje në qasjen e Fleurës ndaj coaching-ut për jetën, është dhembshuria, përkushtimi dhe empatia e saj. Fleura më ndihmoi të zbuloja disa nga besimet kufizuese, që më pengonin të realizoja synimet e mia prej vitesh. Po ashtu, gjetja e...
Manu Testimony

Manu Testimony

Me anë të teknikave të fuqishme të NLP-së, Fleura më drejtoi në një mindset të ri. Riprogramimi i mënyrës se si i shoh gjërat, më udhëhoqi drejt realizimit tim në shumë fusha të jetës. Shumë mirënjohëse që u njoha me Fleurën. Manu, Inxhiniere...
Edi Testimony

Edi Testimony

Coaching me Fleurën është një nga ato eksperienca që të ndryshojnë perspektivën për jetën. Seancat me të më ndihmuan të kem një vizion më të qartë për veten, qëllimet dhe mënyrës së realizimit të tyre. Jam shumë falenderues pasi kam ndjerë se si po eci para, në një...
Jereda Testimony

Jereda Testimony

Fleura është një trajnere e vërtetë, si pakkush tjetër. Ajo të ndihmon të takosh potecialin tënd të plotë në një mënyrë natyrale dhe të mençur. Do ta rekomandoja Felurën si Life Coach gjithmonë, me të do të arrish maja që nuk i pret se mund të shkosh! Jereda,...
Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0