Fleura Shkëmbi është Life Coach-i më kompetent dhe më efektiv në Shqipëri. Që në seancën e parë pati një ndikim të thellë tek unë. Ajo më frymëzoi dhe më inkurajoi për të marr hapat e duhur në zhvillimin e biznesit tim dhe nxorri në pah tek unë ato cilësi që nuk e dija se i kisha. Në vetëm një javë arrita më shumë se sa kisha arritur në 2 vite. Mos hezito të investosh në Coaching me Fleurën – çdo fjalë që ajo thotë ka kuptim dhe të ngre në një nivel tjetër.

Rudina, CEO
Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0