Coaching me Fleurën është një nga ato eksperienca që të ndryshojnë perspektivën për jetën. Seancat me të më ndihmuan të kem një vizion më të qartë për veten, qëllimet dhe mënyrës së realizimit të tyre. Jam shumë falenderues pasi kam ndjerë se si po eci para, në një mënyrë shumë praktike që çon në përshpejtimin e procesit të realizimit të objektivave të mia.

Edi, Ekonomist
Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0