Fleura është një trajnere e vërtetë, si pakkush tjetër. Ajo të ndihmon të takosh potecialin tënd të plotë në një mënyrë natyrale dhe të mençur. Do ta rekomandoja Felurën si Life Coach gjithmonë, me të do të arrish maja që nuk i pret se mund të shkosh!

Jereda, PR
Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0