Çfarë më bëri më shumë përshtypje në qasjen e Fleurës ndaj coaching-ut për jetën, është dhembshuria, përkushtimi dhe empatia e saj. Fleura më ndihmoi të zbuloja disa nga besimet kufizuese, që më pengonin të realizoja synimet e mia prej vitesh. Po ashtu, gjetja e strategjive për të zëvendësuar këto besime kufizuese ishte efikase – kam pasur rezultate të dukshme. Ajo jo vetëm është një trajnere fantastike, por edhe një njeri i ndershëm dhe e rekomandoj me kënaqësi.

Vilsabeg, Menaxher
Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0