Eksperienca ime me Fleurën ka qenë shumë frytdhënëse. Fleura i trajton sesionet tona me respekt, kujdes dhe vlerë. Ajo krijon një mjedis jo-gjykues dhe ndihmon që t’i jepet kuptim asaj që mund të duket e rrëmujshme apo kaotike. Në këtë sens puna me Fleurën ka qenë shumë çliruese. Qasja e saj ndaj meje ka qenë e përshtatur me nevojat dhe ndjeshmëritë e mia duke më drejtuar dhe lejuar rritje emocionale, shpirtërore, psikologjike dhe shëndet. Pas çdo seance mund të ndieja rezultatet dhe mezi e prisja takimin e rradhës, bonus gjithashtu është sensi i saj i humorit.

K.S, Këshillim
Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0