B.L. Testimony

Fleura ishte zgjedhja e duhur për mua në këshillim për dy arsye kryesore: Së pari është shumë e lehtë të flasësh me të rreth çështjeve personale. Së dyti seancat me të u bënë frymëzuese dhe kjo më ndihmoi të pranoj personin që jam. I rikthehem takimeve me Fleurën sa...
K.S Testimony

K.S Testimony

Eksperienca ime me Fleurën ka qenë shumë frytdhënëse. Fleura i trajton sesionet tona me respekt, kujdes dhe vlerë. Ajo krijon një mjedis jo-gjykues dhe ndihmon që t’i jepet kuptim asaj që mund të duket e rrëmujshme apo kaotike. Në këtë sens puna me Fleurën ka qenë...

O.H Testimony

Fleura është një terapiste shumë profesionale. Ajo më ndihmoi të kaloj problemet e mia personale, të ndërtoj vetë-besimin dhe të kuptoj më mirë ata që më rrethojnë, gjë e cila ka bërë një ndryshim pozitiv drastik tek unë. O.H.

I.G. Testimony

Pas seancave të këshillimit me Fleurën ndihem komplet një njeri tjetër. Nuk kam më atake paniku, kam filluar të besoj në veten time dhe t’i bëj gjërat për veten time. Fleurën e ndjeva si personin e parë që ka kuptuar atë çfarë kam dashur të them....

S.A. Testimony

Kur e takova Fleurën për herë të parë, nuk isha në gjendje të merrja vendime dhe ato që merrja nuk ishin të duhurat për mua. Isha duke kaluar një periudhë të keqe pas mbarimit të një lidhjeje 5-vjeçare. Braktisja nga partneri solli tek unë shumë pasiguri. Me ndihmën e...
Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0