Fleura është një terapiste shumë profesionale. Ajo më ndihmoi të kaloj problemet e mia personale, të ndërtoj vetë-besimin dhe të kuptoj më mirë ata që më rrethojnë, gjë e cila ka bërë një ndryshim pozitiv drastik tek unë.

O.H.
Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0