Fleura ishte zgjedhja e duhur për mua në këshillim për dy arsye kryesore: Së pari është shumë e lehtë të flasësh me të rreth çështjeve personale. Së dyti seancat me të u bënë frymëzuese dhe kjo më ndihmoi të pranoj personin që jam. I rikthehem takimeve me Fleurën sa herë kam nevojë për këshilla të vyera.

B.L.
Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0