Pas seancave të këshillimit me Fleurën ndihem komplet një njeri tjetër. Nuk kam më atake paniku, kam filluar të besoj në veten time dhe t’i bëj gjërat për veten time. Fleurën e ndjeva si personin e parë që ka kuptuar atë çfarë kam dashur të them.

I.G.
Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0