blogu i fleurës

Kategoria: Marrëdhënie

Si ta dalloni nëse keni një narcisist në jetën tuaj

Çfarë është një narcisist? Një narcisist është një person që ka Çrregullimin e Personalitetit Narcistik, një çrregullim personaliteti i diagnostikuar klinikisht që karakterizohet nga madhështia, një nevojë për admirim dhe mungesë ndjeshmërie ndaj njerëzve të tjerë....

Si ta dalloni nëse keni një narcisist në jetën tuaj

Si ta dalloni nëse keni një narcisist në jetën tuaj

Çfarë është një narcisist? Një narcisist është një person që ka Çrregullimin e Personalitetit Narcistik, një çrregullim personaliteti i diagnostikuar klinikisht që karakterizohet nga madhështia, një nevojë për admirim dhe mungesë ndjeshmërie ndaj njerëzve të tjerë....

read more
Paradoksi i empatisë

Paradoksi i empatisë

Një enigmë e shpeshtë e prindërve lidhet me paradoksin e empatisë: a duhet një prind të vihet në vendin e fëmijës dhe të përputhet me emocionet e tij, apo duhet të qëndrojë disi më i shkëputur...

read more
Vendosja e kufijve

Vendosja e kufijve

Rëndësia e vendosjes së kufijve: Si të mbrojmë veten dhe marrëdhëniet përmes limiteve të shëndetshme Kufijtë janë vijat e padukshme që të ndajnë nga të tjerët. Ato përcaktojnë se çfarë është e...

read more
Kush gënjen më shumë

Kush gënjen më shumë

Çdo njeri gënjen, e si rrjedhojë çdo njeri gënjehet. Njerëzit gënjejnë të paktën 12 herë në ditë, duke filluar nga gënjeshtrat e vogla e të bardha e deri tek gënjeshtrat e mëdha dhe serioze. Por...

read more
Femrat

Femrat

Mëngjesin, “ajo” (femra) e nis me ritmin e tij të zhurmshëm. Duhet patjetër të zgjohet e para, të përgatis mëngjesin, të bëjë gati fëmijët, të bëjë gati veshjen e bashkëshortit (e nëse ai del I...

read more
Dashuri, varësi apo obsesion

Dashuri, varësi apo obsesion

Dashuria, një ndjenjë aq sa e bukur, po aq edhe e brishtë! Një ndjenjë që me fuqinë e saj jo rrallë herë ka shkaktuar rrëmuja të mëdha, pra me emërin e saj janë bërë gjithçka. E mos të harrojmë këtu...

read more
Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0