blogu i fleurës

Kategoria: Trupi&Mendja

Si ta dalloni nëse keni një narcisist në jetën tuaj

Çfarë është një narcisist? Një narcisist është një person që ka Çrregullimin e Personalitetit Narcistik, një çrregullim personaliteti i diagnostikuar klinikisht që karakterizohet nga madhështia, një nevojë për admirim dhe mungesë ndjeshmërie ndaj njerëzve të tjerë....

Si ta dalloni nëse keni një narcisist në jetën tuaj

Si ta dalloni nëse keni një narcisist në jetën tuaj

Çfarë është një narcisist? Një narcisist është një person që ka Çrregullimin e Personalitetit Narcistik, një çrregullim personaliteti i diagnostikuar klinikisht që karakterizohet nga madhështia, një nevojë për admirim dhe mungesë ndjeshmërie ndaj njerëzve të tjerë....

read more
Të ngrënit emocional

Të ngrënit emocional

Të ngrënit emocional; Të kuptojmë ciklin dhe të çlirohemi prej tij Të gjithë e njohim si ndjesi. Pas një dite të vështirë, akullorja shijon si asnjëherë tjetër. Kur jemi të stresuar kafshatat e...

read more
Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0