blogu i fleurës

Kategoria: Zhvillim personal

Si ta dalloni nëse keni një narcisist në jetën tuaj

Çfarë është një narcisist? Një narcisist është një person që ka Çrregullimin e Personalitetit Narcistik, një çrregullim personaliteti i diagnostikuar klinikisht që karakterizohet nga madhështia, një nevojë për admirim dhe mungesë ndjeshmërie ndaj njerëzve të tjerë....

Si ta dalloni nëse keni një narcisist në jetën tuaj

Si ta dalloni nëse keni një narcisist në jetën tuaj

Çfarë është një narcisist? Një narcisist është një person që ka Çrregullimin e Personalitetit Narcistik, një çrregullim personaliteti i diagnostikuar klinikisht që karakterizohet nga madhështia, një nevojë për admirim dhe mungesë ndjeshmërie ndaj njerëzve të tjerë....

read more
Vendosja e kufijve

Vendosja e kufijve

Rëndësia e vendosjes së kufijve: Si të mbrojmë veten dhe marrëdhëniet përmes limiteve të shëndetshme Kufijtë janë vijat e padukshme që të ndajnë nga të tjerët. Ato përcaktojnë se çfarë është e...

read more
Menaxhimi i perfeksionizmit

Menaxhimi i perfeksionizmit

Menaxhimi i perfeksionizmit: Si të kapërcejmë grackat e pritshmërive jorealiste Të kanë quajtur ndonjëherë perfeksionist/e? Ose e ke quajtur ndonjëherë veten të tillë? Duhet pranuar që është...

read more
Sfidat e jetës

Sfidat e jetës

Në jetë, duket sikur vetëm ndodhitë e mëdha na trembin, na ndryshojnë, na japin energji, na habisin apo mund edhe t’na tjetërsojnë! Por jo pak herë harrojmë dhe zhytemi në përditshmërinë tone, duke...

read more
Etika apo Morali

Etika apo Morali

Nëse je përballë kësaj pyetjeje, për një moment je në dilemë:  Etika është diçka që shoqëria mendon se është e drejtë  të veprohet në këtë mënyrë, ndësa te morali je ti që beson nëse kjo gjë është e...

read more
Çfarë është hipnoza?

Çfarë është hipnoza?

Çfarë është hipnoza?  Ne të gjithë kemi përjetimet tona gjatë ditës, kur përqëndrohemi shumë në një aktivitet, mendim apo pamje, aq sa gjithçka rreth nesh bëhet më pak e rëndësishme. Çdokush mund të...

read more
Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0