blogu i fleurës

Kategoria: Spiritualitet

Si ta dalloni nëse keni një narcisist në jetën tuaj

Çfarë është një narcisist? Një narcisist është një person që ka Çrregullimin e Personalitetit Narcistik, një çrregullim personaliteti i diagnostikuar klinikisht që karakterizohet nga madhështia, një nevojë për admirim dhe mungesë ndjeshmërie ndaj njerëzve të tjerë....

Si ta dalloni nëse keni një narcisist në jetën tuaj

Si ta dalloni nëse keni një narcisist në jetën tuaj

Çfarë është një narcisist? Një narcisist është një person që ka Çrregullimin e Personalitetit Narcistik, një çrregullim personaliteti i diagnostikuar klinikisht që karakterizohet nga madhështia, një nevojë për admirim dhe mungesë ndjeshmërie ndaj njerëzve të tjerë....

read more
Jeta e një murgu budist

Jeta e një murgu budist

Çfarë e shtyu një djalë të ri, të pashëm dhe të shkolluar që e bëri jetën e vet të kthehet në një murg budist?! Ai gjithmonë është i qetë dhe i buzëqeshur. Ti i  bën pyetje dhe ai, Monk Pastura nuk...

read more
Një eksperiencë e bukur në Tajlandë

Një eksperiencë e bukur në Tajlandë

Pasi ke investuar gjatë për t’i përmbushur të gjitha kriteret që ata kërkojnë, është bërë përzgjedhja dhe bindshëm ti ke fituar, menjëherë gjaku fillon të vëlojë nga gëzimi dhe ndihesh entuzjaste...

read more
Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0