YOU ARE LOVED!

Unë jam FLEURA SHKËMBI

Asset 2

Karriera ime fillon me dy diploma të njëpasnjëshme në edukim dhe në psikologji klinike. Pasioni im për njohjen e mendjes njerëzore, në pjesët e saj jo vetëm të vetëdijshme, por edhe të pavetëdijshme, ishte shtysa që unë të studioja hipnoterapi në një nga universitetet më të mira në Londër.
Më vonë, u trajnova si Life Coach në Amsterdam dhe trajnere e meditimit Mindfulness në Tajlandë. Ndërkohë mbrojta doktoraturën me një studim të thelluar të teknikave të hipnozës për menaxhimin e ankthit.
Dhe çdo ditë që kalon, është një frymëzim i ri në rrugëtimin tim, me qëllimin e vetëm për të qenë në shërbim të qenies njerëzore.

Shërbimet

Asset 2

rrugëtimi më i bukur dhe më me vlerë, është ai drejt vetes!

Armanda Gjeta
Armanda Gjeta Testimony

Ky trajnim i hapi rrugën një drejtimi të ri profesional dhe shpirtëror në jetën time, atë të qenit një Trajnere Meditimi Mindfulness. Përdorimi në praktikë i skripteve dhe teknikave të mësuara, ka dhënë rezultate të mrekullueshme tek klientët e mi.

Armanda Gjeta, Trajnere Meditimi Mindfulness
Liljana Mamadhaj
Liljana Mamadhaj Testimony

Unë sot padiskutim jam versioni më i mirë i vetes dhe jam e orientuar të këshilloj klientët e mi drejt suksesit në arritjen e qëllimeve të tyre. Është një nga eksperiencat më të bukura të rrugëtimit tim. Faleminderit nga zemra Dr. Fleurës dhe stafit Inner life për përkushtimin, mënyrën e organizimit dhe prezantimit të teknikave të trajnimit Life Coach.

Liljana Mamadhaj, Life Coach
arber kodra
Arbër Kodra Testimony

Hipnoterapia është një metodë e sigurtë dhe shpërblyese në tejkalimin e problemeve që një individ mund të ketë. Seancat e ndjekura me Fleurën dhanë rezultate mbresëlënëse. Hipnoterapinë do t’ja rekomandoja të gjithëve. Është më e lehtë nga sa mund ta imagjinoni dhe përfitimet e saj i përqafoni për gjithë jetën.

Arbër Kodra, Drejtor Ekzekutiv, Hipnoterapi
Armando, CEO
Armando Testimony

Coaching me Fleurën u bë i vlefshëm për mua në shumë dimensione. Ajo më ndihmoi t’i jepja përparësi asaj çfarë është e rëndësishme në jetën time personale dhe profesionale. Fleura është një dëgjuese jashtëzakonisht e shkëlqyeshme dhe aftësia e saj për të bërë jo vetëm pyetje, por për të bërë pyetjet e duhura më ndihmoi të njoh pikat e mia të forta dhe si të trajtoj dobësitë e mia. Mund të them me sinqeritet se Fleura është një person unik, e cila di si të nxjerrë në pah gjithçka të mirë që je në gjendje të bësh.

Armando, CEO
man
K.S Testimony

Eksperienca ime me Fleurën ka qenë shumë frytdhënëse. Fleura i trajton sesionet tona me respekt, kujdes dhe vlerë. Ajo krijon një mjedis jo-gjykues dhe ndihmon që t’i jepet kuptim asaj që mund të duket e rrëmujshme apo kaotike. Në këtë sens puna me Fleurën ka qenë shumë çliruese. Qasja e saj ndaj meje ka qenë e përshtatur me nevojat dhe ndjeshmëritë e mia duke më drejtuar dhe lejuar rritje emocionale, shpirtërore, psikologjike dhe shëndet. Pas çdo seance mund të ndieja rezultatet dhe mezi e prisja takimin e rradhës, bonus gjithashtu është sensi i saj i humorit.

K.S, Këshillim

LIBRI MË I RI

Asset 2
Libri Qetesi Brenda Kaosit

Qetësi brenda kaosit është një përmbledhje e njohurive teorike dhe praktike që i nevojiten kujtdo që e ka ndjerë peshën e ankthit, stresit apo panikut.

Një libër me teknika dhe strategji që sfidat e jetës të na gjejnë të përgatitur.

Për përvojën më të mirë dhe rezultatet më të mira, librin mund ta shkarkoni si pako të kombinuar me 3 audio të hipnozës për ankthin.

Dhurojini vetes qetësi në kaosin e jetës.

free audio

Free Audio

Asset 2
Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0