Gentjana Hoxha Testimony

Testet online zakonisht i kam parë vetëm si formë argëtimi. Megjithatë me rekomandimin e Fleurës për të bërë testin Big Five, realisht zbulova më shumë për veten. Është akoma më interesante se si këshillat e Fleurës dhe puna me të, çojnë në ndryshime afatgjata që...

Armira Prenga Testimony

Raporti ishte shumë i detajuar, të gjitha vlerësimet shumë të dobishme dhe këshillat po ashtu. Ajo çka vlerësova më shumë, përtej korrektesës dhe saktësisë, ishte i gjithë procesi i reflektimit më pas. Kur lexoja çfarë shkruhej për mua, aq shumë mendime më vinin në...

Besmir Noka Testimony

Përmes Big Five kuptova disa gjëra për veten që nuk i kisha konsideruar kurrë më parë. E rekomandoj për këdo që dëshiron të vetëdijësohet ose të rritet personalisht. Edhe informacionet që të jep për drejtimet në karrierë janë shumë të vërteta. Të paktën unë kam rënë...

Rudina Big 5 Testimony

Big Fiven e kam plotësuar ndërkohë që bënim seancat e Coaching me Fleurën. Isha e dyjëzuar mbi drejtimin që do merja profesionalisht. Testi i Big Five shërbeu si mjet i rëndësishëm për të kuptuar më shumë se çfarë ishte ajo që unë vërtetë doja. Raporti, por edhe...
Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0