Raporti ishte shumë i detajuar, të gjitha vlerësimet shumë të dobishme dhe këshillat po ashtu. Ajo çka vlerësova më shumë, përtej korrektesës dhe saktësisë, ishte i gjithë procesi i reflektimit më pas. Kur lexoja çfarë shkruhej për mua, aq shumë mendime më vinin në kokë. Ishte përvojë më vete. Kupton shumë dhe mëson shumë.

Armira Prenga
Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0