Testet online zakonisht i kam parë vetëm si formë argëtimi. Megjithatë me rekomandimin e Fleurës për të bërë testin Big Five, realisht zbulova më shumë për veten. Është akoma më interesante se si këshillat e Fleurës dhe puna me të, çojnë në ndryshime afatgjata që pasqyrohen edhe në personalitet. Është një formë e mirë për të qenë në kontakt me veten.

Gentjana Hoxha
Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0