Hipnoza më ndihmoi të kaloja një provim të vështirë, duke e bërë procesin e të mësuarit më pak stresues dhe më argëtues. Do t’ia rekomandoja përdorimin e hipnozës kujtdo që vuan nga ankthi përpara provimeve apo ndodhive të tjera të rëndësishme.

Xh.L, Studente
Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0