Ky trajnim e ka ndryshuar rrënjësisht këndvështrimin mbi gjithçka që ndodh në jetën time. Ndjej plot siguri në vetvete për secilin nga konceptet dhe kam fituar dije për mënyrën e realizimit të tyre nën udhëheqjen e Dr. Fleura Shkëmbit një njeri me aftësi të jashtëzakonshme lidershipi dhe mbi të gjitha me shumë vlera! Do t’ua rekomandoja këtë trajnim të gjithëve.

Skender Salmani, Life Coach
Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0