Mua gjatë jetës sime më ka shoqëruar një pikturë me energji pozitive, pasion dhe empati me bollëk, komunikim me sinqeritet, sfida të forta, kurajo dhe nje forcë nganjëherë që te lë pa fjalë… Por kjo pikturë ishte pa kornizë derisa erdha në Life Coach. Faleminderit për këtë eksperiencë që do e quaja magjike dhe sigurisht ndër më të bukurat në jetën time.

Nevila Ismaili, Beauty Artist
Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0