E fokusuar prej vitesh në zhvillimin personal dhe spiritual u gëzova shumë për mundësinë e zhvillimit të Life Coach në gjuhën shqipe. Trajnimi ishte mjaft i ngrohtë dhe miqësor. Të gjitha leksionet u shoqëruan me shembuj dhe punë praktike në grupe për të konkretizuar dhe qartësuar konceptet e një formimi mjaft të veçantë. Them me plot bindje se Fleura është kompetente për fushën e saj, ajo përcjell njohuritë dhe konceptet mjaft bukur, e përveç kësaj është një njeri i mrekullueshëm!

Merita Lleshi, CEO
Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0