Në derën e një profesioni hyn me pasionin për të realizuar gjëra të mëdha, por kur del dhe pasi e mendon që zyrtarisht je Life Coach ti je transformuar dhe je gati të japësh energji dhe e ndjen që asgjë nuk është si më parë, nuk ke në dorë një profesion, por një Jetë të re.

Dhurata Lamçja, Mësuese
Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0