Eksperienca që kalova në Trajnimin e Life Coach ishte e domosdoshme, për sa i përket njohurive e praktikave të reja aq shumë të dobishme, dhe e papërsëritshme për sa i përket kohës cilësore, energjisë pozitive dhe respektit reciprok që shkëmbyem si skuadër.

Dasareta Mitro
Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0