Hipnoza më ka ardhur shumë në ndihmë për humbjen në peshë. Gjithmonë kam pasur probleme me peshën time, por kalimi në periudhën e menopauzës bëri që të humbisja kontrollin e trupit tim. Nuk mund të ndaloja nepsin tim për ushqime të ëmbla dhe fillova të kisha një oreks të madh për çdo lloj ushqimi. Si rezultat shtova shumë në peshë dhe ndihesha shumë keq për mënyrën se si dukesha. Hipnoza është i vetmi mjet që fillimisht më ndihmoi të ndihem më mirë me veten dhe më vonë të dobësohem disa kilogramë.

B.H, Financiere
Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0