Një trajnim që të ndryshon jetën, mendësinë dhe të mundëson të hysh më në thellësi drejt njohjes së vetes. Energjia pozitive ndjehet në ajër sapo bëhesh pjesë e trajnimit. Frytet shumëdimensionale të këtij trajnimi nuk përfundojnë me mbarimin e tij, ato të shoqërojnë në vazhdimësi.

Arjeta Pelinku, Punonjëse Sociale
Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0