Fleura bën pyetjet e duhura për të më drejtuar, drejt vendimeve të qarta. Ajo më ka ndihmuar të fokusohem dhe të vendos prioritete. Kam fituar aftësinë e të parit të problemeve në mënyra të ndryshme, duke gjetur kështu zgjidhje kuptimplota. Jam një lider më i mirë sot, prej trajnimit të marrë nga Fleura.

Ajet, CEO
Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0