Vendosa të kryeja seanca hipnoze me Fleurën pasi vuaja nga pagjumësia për rreth 20 vite dhe arrita në një pikë që pavarësisht sa i lodhur isha, nuk mund të flija gjumë pa marr ilaçe gjumi. Që kur u takova me Fleurën para 2 vitesh kam mundur të fle gjatë gjithë natës pa asnjë lloj ilaçi.

A.A.
Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0