Rezultati
0
6
12
20
28
37
44
50
56

Testi i Mindfulness nga Freiburg

14 pikat e mëposhtme mbulojnë të gjitha aspektet e mindfulness. Të lutem mbaj në konsideratë 14 ditët e fundit si kornizë kohore për shqyrtimin e pikave të mëposhtme. Kliko se sa rrallë ose sa shpesh ndihesh në mënyrën e cituar nga pohimet.

1. 
Jam i/e hapur ndaj përvojave të momentit.

2. 
E ndjej trupin tim kur ushqehem, gatuaj, pastroj apo kur flas.

3. 
Kur ndjej që jam i/e përhumbur kthehem qetësisht në të tashmen.

4. 
Unë e vlerësoj veten time.

5. 
Unë i kushtoj rëndësi asaj se çfarë ndodh pas veprimeve të mia.

6. 
Unë i shoh gabimet dhe vështirësitë e mia pa i gjykuar ato.

7. 
Unë ndihem i lidhur me përvojën time në atë moment që ajo ndodh.

8. 
Unë i pranoj përvojat e mia jo të këndshme.

9. 
Unë jam i/e dashur me veten time kur gjërat nuk shkojnë mirë.

10. 
Unë i gjykoj ndjenjat e mia pa u përfshirë shumë në to.

11. 
Në situata të vështira, qetësohem para se të reagoj.

12. 
Unë kam momente qetësie të brendshme edhe kur gjërat bëhen stresuese dhe tensionuese.

13. 
Unë jam i/e paduruar me veten dhe të tjerët.

14. 
Unë buzëqesh ndaj vështirësive të jetës.

Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0