Rezultati
0
5
10
15
20
25
30
35
40

Pyetësori i Stresit nga Cohen

1. 
Në muajin e fundit, sa shpesh je mërzitur për shkak të diçkaje që ndodhi papritur?

2. 
Në muajin e fundit, sa shpesh je ndjerë se nuk je në gjendje të kontrollosh gjërat e rëndësishme në jetën tënde?

3. 
Në muajin e fundit, sa shpesh je ndjerë nervoz/e dhe i/e stresuar?

4. 
Në muajin e fundit, sa shpesh je ndjerë i/e sigurt për aftësinë tënde për të trajtuar problemet tuaja personale?

5. 
Në muajin e fundit, sa shpesh ke ndjerë se gjërat po shkojnë ashtu siç dëshiron?

6. 
Në muajin e fundit, sa shpesh ke ndjerë se nuk mund t’i përballosh të gjitha gjërat që duhet të bësh?

7. 
Në muajin e fundit, sa shpesh ke mundur t’i kontrollosh gjërat irrituese në jetën tënde?

8. 
Në muajin e fundit, sa shpesh je ndjerë se ke qenë në krye të gjërave?

9. 
Në muajin e fundit, sa shpesh je zemëruar për shkak të gjërave që kanë ndodhur që ishin jashtë kontrollit tënd?

10. 
Në muajin e fundit, sa shpesh ke ndjerë që vështirësitë po grumbullohen aq shumë sa nuk mund t'i kapërcesh ato?

Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0