AMOR  SUI

Investo në bankën e pasurisë së vërtetë: emocionet e tua.


Po mendon të investosh, por je i pavendosur? Ke kuptuar rëndësinë e investimit tek vetja dhe po sheh për opsionin më të mirë? Kërkon t’i bësh vetes apo një njeriu të shtrenjtë për ty dhuratën më të vlefshme këtë fillim viti?

Qendra Inner Life ju ofron “Amor Sui”; setin me 6 trajnime për të arritur versionin më të mirë të vetes, pa ndryshuar asgjë tek ajo.

 

Çfarë është Amor Sui?

Nga latinishtja, amor sui përkthehet në dashuri për veten. Për dashurinë për veten është folur që në fillimin e mendimit filozofik me Aristotelin, e deri më sot ku rëndësia e saj nuk mund të mbitheksohet. Megjithatë, ndër mendimet më të vlefshme mbi këtë temë janë ato të Erich Fromm i cili thotë “Afirmimi i jetës, lumturisë, rritjes, lirisë së dikujt është i rrënjosur në aftësinë e dikujt për të dashur, d.m.th., në kujdes, respekt, përgjegjësi dhe njohuri. Nëse një individ është në gjendje të dashurojë produktivisht, ai e do edhe veten; nëse ai mund të dojë vetëm të tjerët, ai nuk mund të dojë fare”

Momenti për investimin tek vetja është gjithmonë tani. Kurrë nuk është herët dhe kurrsesi nuk mund të jetë vonë. Amor Sui është një set trajnimesh që jo vetëm e rekomandojmë, por duhet thënë që Amor Sui përmbush nevoja.

 

Trajnimet

Në setin Amor Sui ti mund të zgjedhësh të ndjekësh cilindo trajnim që dëshiron. Qoftë ai një trajnim i vetëm, dy, tre apo më shumë, qoftë i pari apo i fundit, ti zgjedh.
 

Trajnimet përfitohen në ofertë nëse regjistrohesh përpara datës 13/02/2023

00

days


00

hours


00

minutes


00

seconds


* Trajnimet do të zhvillohen në qendrën "Inner Life", me trajnere Dr. Fleura Shkëmbi.

Për ty që dëshiron ta ndjekësh të gjithë setin, kemi një dhuratë të veçantë. Ti paguan vetëm 5 trajnime. Trajnimi i fundit Amor Sui është dhuratë për ty.

Në secilin prej trajnimeve ti përfton:


 • Reflektime me karakter transformues.
 • Aktivitete praktike për një përvojë që mbahet mend.
 • Disa worksheets që mund t’i merrni me vete për të punuar dhe pas trajnimit.
 • Teste apo pyetësorë vlerësues.
 • Energjinë pozitive të një grupi me qëllimin e përbashkët: rritjen.
 

REGJISTROHU

Fito thesaret që fsheh vetvetja, hap rrugën drejt arritjes së qëllimeve dhe krijo marrëdhënie të shëndetshme nëpërmjet këtij seti të dizenjuar posaçërisht për njerëz që duan të rriten e fuqizohen.

 

  Adresa e-mail *

  Emër Mbiemër *

  Celular *

  Zgjidh trajnimet *

  Mesazhi